Aquest curs on-line, que es desenvolupa del 4 al 29 de juny, pretén mostrar com implementar l'AE al municipi i mostrar els aspectes pràctics de més interès al respecte perquè es pugui afrontar amb èxit i eficàcia el nou repte de la tramitació d'expedients administratius electrònics en el quefer quotidià






02/05/2018

Ens trobem davant d'una de les temàtiques més apassionants i complexes que puguin tractar-se en l'àmbit jurídic i econòmic d'avui dia. La regulació de l'Administració Electrònica en la nova Llei 39/2015 i la nova configuració del Sector Públic en la Llei 40/2015 és un àmbit de primordial importància en la lluita per la modernització i en la necessària transparència de les administracions públiques, sobretot en un àmbit tan complicat com esdevé el nou paper de les entitats locals com a administracions més properes al ciutadà.

El temari del curs s'estructura en 4 eixos: aspectes jurídics i pràctics d'interès de la nova tramitació electrònica; la integració de l'AE en les relacions amb el ciutadà i la nova relació d'aquest amb l'administració; els aspectes legals dels expedients electrònics; i la gestió electrònica en l'àrea econòmica.

El curs serà impartit per Francisco Antonio Pollino Pedres, llicenciat en Dret i funcionari de carrera de l'Administració general de l'Estat des de 1990. És, també, advocat col·legiat i procurador dels Tribunals (no exercent) i Auditor Mediambiental registrat, habilitat per l'Escola Castellà-Lleonesa d'Administració Pública com a formador en les àrees d'Igualtat, Legislació i Recursos Humans.