Els European Broadband Awards són un esdeveniment anual on la Comissió Europea reconeix els projectes de desplegament de banda ampla a Europa. La convocatòria està oberta a tot tipus de projectes, independentment de la mida, la ubicació o les tecnologies utilitzades. La competència es dirigeix a les autoritats públiques nacionals, regionals i locals (com ara municipis, regions i administracions), així com grans i petits projectes de finançament privat que adopten models innovadors d'inversió, negoci o finançament






09/05/2018

Els projectes s'aplicaran i seran adjudicats en una de les cinc categories: models innovadors de finançament, negoci i inversió; reducció de costos i co-inversió en una futura infraestructura de prova; cohesió territorial en zones rurals i remotes; impacte socioeconòmic i capacitat de ser assequible; i obertura i competència.

Els guanyadors dels Premis Europeus de Banda Ampla 2018 seran anunciats a la Cerimònia de lliurament dels premis Broadband, que tindrà lloc a Brussel·les al novembre de 2018 en el marc dels dies de la banda ampla, i seran presentats per la Comissió Europea als mitjans de comunicació, el lloc web, butlletins i a la base de dades de bones pràctiques.

En el curs de les pròximes setmanes es publicarà més informació en referència a aquests premis.

Font: #FonsUECat