Una resolució convoca la jornada de l’INAP sobre ‘Els consorcis locals davant els reptes del segle XXI’ per als dies 21 i 22 de juny de 2018. El lloc de celebració serà el saló d'actes de l'Institut de Ciències de la Vinya i el Vi (Finca La Grajera, Autovia del Camí de Santiago EL-20 Sortida 13, 26007 Logronyo), i consistirà en 15 hores lectives

21/05/2018

El nombre de places és de 65. I la data límit d'inscripció és el 10 de juny de 2018.

Els destinataris de l’acció formativa són els funcionaris de l'Escala de funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional i altres funcionaris pertanyents a cossos i escales dels subgrups A1 i A2, i personal laboral fix assimilat, de totes les administracions públiques i empleats públics dels consorcis públics.

L’objectiu de l’acció formativa és analitzar el paper exercit pels consorcis locals com a ens associatius de prestació de serveis en petits municipis i les incerteses que han ocasionat els canvis normatius en la seva regulació.

Qui desitgi participar en l'activitat formativa convocada haurà de presentar la corresponent sol·licitud que serà accessible, després de la selecció de la jornada, a les adreces inferiors. El consentiment del superior jeràrquic s'entén concedit des del moment en què accedeix a participar en accions formatives en què hagi resultat seleccionat. L'enviament de la sol·licitud telemàtica degudament emplenada suposa l'acceptació expressa de les normes i procediments que regeixen les jornades.

La informació detallada de les jornades serà exposada a la pàgina web de l'Institut. Es podrà sol·licitar informació addicional a través del correu electrònic fl@inap.es.