Aquest any, de l’1 al 30 de juny, té lloc la 8a campanya de dinamització comercial dels municipis “Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, organitzada i coordinada pels 37 municipis de la xarxa Barris Antics amb Projectes. Aquesta campanya compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de les quatre diputacions catalanes i de la sectorial patronal de comerç (PIMEComerç)






04/06/2018

La campanya cerca recuperar la centralitat del barri convertint-lo en el lloc de referència per a la vida comercial i cívica del municipi, enfortir la cohesió social i millorar la qualitat de vida dels residents i, d’aquesta manera, disminuir els riscos de segregació social i de despoblament al barri. L’activitat, en les diferents etapes, aconsegueix promoure l’ús del comerç de proximitat, impulsar el consum i el coneixement dels productes locals, donar a conèixer el potencial turístic del barri i difondre’n el seu patrimoni cultural i paisatgístic.

La xarxa Barris Antics amb Projectes, que organitza la campanya, està constituïda pels municipis que desenvolupen un projecte finançat pel Fons de foment del programa de barris i àrees d’atenció especial, creat per la Llei 2/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen atenció especial.