La Federació de Municipis de Catalunya ha col·laborat en la redacció d’aquest material divulgatiu que us recomanem difongueu entre els establiments i operadors de la restauració dels vostres municipis
27/09/2018
Els establiments de restauració han de facilitar als seus clients informació sobre les substàncies o aliments que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies a fi de prevenir qualsevol reacció adversa –la simptomatologia pot anar des d’una reacció cutània al xoc anafilàctic-; per això, el personal dels establiments de restauració han de conèixer els ingredients dels seus plats i els han d’identificar convenientment.
Aquest document va dirigit als professionals de la restauració per ajudar-los a complir amb l’obligació d’informar sobre ingredient al·lergògens i s’estructura en tres apartats molt senzills i gràfics:
- De quins al·lèrgens s’ha d’informar?
- Com s’han d’identificar els al·lèrgens de cada plat elaborat?
- Com s’ha d’informar al consumidor?
Contingut relacionat
AQUESTA WEB UTILITZA GALETES
Les galetes són importants, influeixen en l''experiència de navegació, ens ajuden a protegir la privacitat i permeten realitzar les peticions que ens solicitin a través de la web.
Utilitzem galetes propies, aquestes són estrictament necessàries per el funcionamint bàsic de la web i, per tant, sempre estan actives. Altrament, també utilitzem galetes de tercers, aquestes són opcionals i es poden configurar des de la opció de Configurar Galetes.
Més informació en la nostra Política de Galetes.
Galetes estrictament necessàriesAquestes galetes són essencials per al funcionament del lloc web i no poden desactivar-se en els nostres sistemes. S'ajusten en resposta a les seves accions per proporcionar serveis com la personalització de les preferències de privacitat, la iniciació de sessió o l'ompliment de formularis.
Galetes de tercersAquestes galetes ens permeten rastrejar les visites i les fonts de trànsit, el que ens habilita per avaluar i millorar el rendiment del nostre lloc web.