L’objecte d'aquesta Resolució de 3 d’octubre de 2018, publicada al BOE número 241, de 5 d’octubre de 2018, es la convocatòria de l’acció formativa ‘Especialista en desarrollo sostenible en un mundo globalizado’ , que es desenvoluparà durant els anys 2018 i 2019

09/10/2018

Podrà sol·licitar l'assistència al curs el personal al servei de les administracions públiques, preferentment el d'Administració local, que compleixi els requisits exigits.

Qui desitgi participar haurà de presentar la corresponent sol·licitud que serà accessible, després de la selecció del curs al qual es vol assistir, a les adreces inferiors. El consentiment del superior jeràrquic s'entén concedit des del moment en què accedeix a participar en accions formatives en què hagi resultat seleccionat. L'enviament de la sol·licitud telemàtica degudament emplenada suposa l'acceptació expressa de les normes i procediments que regeixen cadascun dels cursos.

El termini de presentació de sol·licituds per a totes les accions formatives incloses en aquesta convocatòria finalitza el dia 4 de novembre de 2018.

Els alumnes hauran d'assistir amb regularitat al curs. Una inassistència superior al 10% d'hores lectives programades impossibilitarà l'expedició de la certificació i donarà lloc a la baixa en el curs, amb pèrdua de tots els drets. En el cas d'un itinerari formatiu, el 10%t s'aplicarà sobre cadascun dels cursos que el componen. En les accions formatives on line haurà de prestar especial atenció a les normes que els tutors estableixin per al seu desenvolupament.

Els participants que acreditin un bon aprofitament dels ensenyaments impartits rebran un correu electrònic indicant-los l'adreça electrònica a la qual podran accedir per descarregar-se el certificat en suport digital. També es podrà descarregar el certificat des del portal de l'alumne mitjançant l'ús del DNI electrònic o certificat electrònic vàlid.

La informació detallada amb els objectius, continguts, metodologies, calendari i valoració de cada itinerari professional serà exposada a la pàgina web de l'institut. Es podrà sol·licitar informació addicional a través del correu electrònic fl@inap.es.