Del 5 al 7 de novembre se celebrarà a Madrid el Consell Mundial de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU). L'agenda del Consell inclourà la celebració del Bureau Executiu, així com les reunions de les diferents comissions i dels consells polítics, com el de 'Governança Territorial i Multinivell, i Finançament Sostenible'. En paral·lel a aquest esdeveniment, tindrà lloc el II Fòrum Mundial sobre les Violències Urbans i Educació per la Convivència i la Pau, que organitzen l’Ajuntament de Madrid i Barcelona, la FEMP, CGLU, Metròpolis i ONU-Habitat, entre d’altres






15/10/2018

El Consell Mundial és uns dels principals òrgans de govern de CGLU i se celebra amb periodicitat anual, s’encarrega de decidir la política de l’organització i assegura que les polítiques decidides per l’Assemblea General siguin implementades.

El fòrum és un espai de trobada entre líders locals, xarxes internacionals, acadèmia, ONGs i societat civil per debatre, reflexionar i construir solucions per a fomentar entorns urbans sense cap forma de violència. Les inscripcions per a participar-hi estan obertes fins al proper 30 d’octubre.

(font: #InternacionalDiba)