Aquesta Ordre (TMA/259/2020, de 19 de març) dictada pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana estableix que en els transports públics de mercaderies per carretera estarà permès que vagin dues persones a la cabina del vehicle, quan sigui necessari per raó del tipus de transport a realitzar. En tot cas, hauran de observar les mesures i instruccions de protecció indicades pel Ministeri de Sanitat tendents a evitar el contagi de l'COVID-19

20/03/2020

Per tal de garantir l'adequat funcionament de les operacions de transport de mercaderies i assegurar el necessari abastiment de productes a la població, es permet la obertura de tallers de reparació i manteniment de vehicles de motor, així com els establiments d'activitats connexes de venda de peces i accessoris amb venda directa als tallers de reparació, però sense obertura a al públic general. En tot cas, hauran de observar les mesures i instruccions de protecció indicades pel Ministeri de Sanitat tendents a evitar el contagi de l'COVID-19.

Aquesta ordre és aplicable des de la seva publicació al BOE (19 de març de 2020) fins a la finalització de la declaració de el període de l'estat d'alarma o pròrrogues del mateix.