En la línia de les darreres resolucions sobre l’assumpte, la Resolució SLT/275/2021, de 6 de febrer, publicada al DOGC número 8336, de 6 de febrer, prorroga les mesures vigents fins al moment, sobre mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, regulades a la Resolució SLT/133/2021, de 22 de gener, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya

08/02/2021

La resolució introdueix canvis en relació a les mesures adoptades per a la quinzena anterior, destacant les següents:

Sobre desplaçaments a entitats financeres i d'assegurances i estacions de proveïment, torna a recuperar una redacció més simple (2.1.f): f) Desplaçament a entitats financeres i d'assegurances per a gestions que no es puguin realitzar per mitjans telemàtics i a estacions de proveïment en territoris limítrofs.

La limitació de la mobilitat dins del territori de Catalunya queda limitada l'entrada i sortida de persones de cada comarca, amb les excepcions justificades previstes a l'apartat 2.1. Així mateix admet (2.1.apartat k) els desplaçaments entre la comarca de l'Alt Urgell i el Principat d'Andorra, per part de les persones residents en aquests dos territoris.

Pel que fa a l’obertura d’activitats, la Resolució redueix les restriccions respecte de les llibreries, les instal·lacions i els equipaments esportius i les activitats d'hostaleria i restauració.

Les mesures adoptades entren en vigor el dia 8 de febrer de 2021, i s’han previst fins a les 00:00 hores del dia 22 de febrer de 2021.