Acord GOV/62/2021, d'11 de maig, publicat al DOGC número 8409, de 13 de maig

13/05/2021

L’Acord crea un Programa temporal per al reforç i suport en la gestió d'ajuts a les persones afectades per un ERTO i les persones autònomes, adscrit a la Direcció General de Relacions Laboral, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, per fer front a les necessitats derivades de la pandèmia de la COVID-19 amb una vigència temporal d'un any des de la data de la publicació al DOGC d'aquest acord. Aquesta vigència es podrà ampliar a un màxim de tres anys, prèvia autorització dels òrgans competents i sempre que continuïn les circumstàncies que justifiquen l'aprovació del Programa.

La finalitat del Programa és garantir la implantació i la gestió dels ajuts econòmics i d'orientació i formació a les persones afectades per un ERTO i a les persones treballadores autònomes.

Les tasques que s'exerceixen en el marc del Programa estan vinculades a la gestió de línies de subvenció i d'ajuts extraordinàries, així com a l'orientació i formació a les persones afectades per un ERTO i a les persones treballadores autònomes.