Mitjançant aquesta Resolució (SLT/3293/2021, de 3 de novembre, publicada al DOGC número 8537, de 5 de novembre, s'estableixen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, en els termes indicats en els apartats següents de la present resolució. Les mesures que conté aquesta resolució són aplicables a totes les persones que es trobin i circulin a Catalunya, així com a les persones titulars de qualsevol activitat econòmica, empresarial o establiment d'ús públic o obert al públic ubicat en aquest àmbit territorial

05/11/2021

El DOGC publica la nova resolució de Salut que continua amb el nivell baix en les restriccions vigents de les darreres setmanes.

Com a principal novetat, destaquem que en l'àmbit social (hostaleria i restauració), caldrà presentar el certificat Covid per accedir a banquets, celebracions i actes socials que se celebrin a hotels i restaurants en què hi hagi ball en recintes tancats.

Per altra banda, continua vigent la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 01:00h i les 6:00h, així com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22:00h i les 6:00h.

La resolució entra en vigor a les 00:00h del 5 de novembre, amb una durada de 14 dies, i fins a les 00:00h del 19 de novembre.