Un espai on pots identificar les convocatòries d'àmbit estatal i d'àmbit català de la Generalitat de Catalunya






25/06/2024

On hi trobareu les preguntes més freqüents sobre les convocatòries i les manifestacions d'interès del Next Generation EU (aquí).

El calendari de previsió de convocatòries de subvencions dels fons Next Generation EU (Mecanisme de Recuperació i Resiliència i REACT-EU) per a l'any 2023, que va publicant la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu que els destinataris finals puguin identificar les que els interessin i preparar la presentació de la sol·licitud. La darrera actualització d'aquest calendari és del 25 de gener de 2024.

(Aquí) teniu un cercador de convocatòries sobre els Fons europeus a Catalunya.
 
Així com un recopilatori de convocatòries de subvencions del Next Generation EU (aquí).
Amb l'estat de situació de les convocatòries de subvencions dels fons Next Generation EU (Mecanisme de Recuperació i Resiliència i REACT-EU). A 21 de juny de 2024 (aquí).

Com a publicació periòdica hi ha ISNext: Informes de seguiment de l'activitat relacionada amb els fons Next Generation EU a Catalunya (aquí).

La Generalitat ha creat una aplicació pròpia per fer seguiment de la distribució de fons Next Generation EU a Catalunya GENext, l'eina guia de referència dels gestors d'aquests fons, la trobareu (aquí). Mitjançant l'ACORD GOV/34/2024, de 13 de febrer del Departament d'Economia i Hisenda (aquí).