Salt forma part de la iniciativa des de la segona edició (curs 2014-15) i és un dels 22 municipis de tot el país que prenen part en el programa Fitjove. El programa, en el que la Federació de Municipis de Catalunya col·labora, té com a objectiu la promoció d’exercici físic i ocupació saludable del temps d’oci en l’adolescència, per prevenir conductes de risc com el consum de drogues






24/03/2022

La visita es va fer al centre Eurofitness mentre un grup de joves realitzava l’activitat al centre i es va poder conèixer com valoren la seva participació en un programa amb mirada territorial, que s'ha consolidat i que mostra que l'esport és una eina molt potent de transformació social.

El Fitjove compta amb la participació de la Fundació Esportsalus en el disseny, la implementació i la coordinació tècnica, així com el suport dels ajuntaments implicats, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis. Per part de l'FMC hi va assistir Narcís Fajula, vocal del Comitè Executiu de l'FMC i alcalde de Sarrià de Ter.