La trobada-dinar és una cita que la plataforma alcaldes.eu organitza des de 2011, pocs dies abans de l’inici de cada campanya electoral municipal. Enguany s'ha celebrat aquest migdia al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona i per part de la Federació de Municipis de Catalunya hi ha assistit la presidenta i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau






08/05/2023

L’acte té un doble propòsit: d’una banda, el d’aplegar tots els electes municipals en un espai de cordialitat i trobada. De l’altre, el de reconèixer la feina de servei que tots ells i elles realitzen envers la ciutadania. L’acte ha començat amb una recepció i benvinguda i posteriorment ha tingut lloc el dinar, els parlaments i el lliurament de reconeixements. A més, les persones que han volgut, han pogut participar en una visita guiada al Born.

Olga Arnau, en la seva intervenció, ha destacat, entre altres qüestions, com "tots els alcaldes i les alcaldesses coincidim en què ha estat un mandat complicat marcat per la pandèmia de la COVID-19”. I ha valorat el fet que "ens vam trobar de cop gestionant una situació inèdita, d’emergència general. Ens vam haver de posar al capdavant, fent front a les dificultats afegides, posant-nos a prova, però vam avançar malgrat tot". Ha agraït també "el fet d’haver pogut compartir i treballar amb tots els electes més estretament que mai, compartint reptes de present però sempre amb la visió i l’objectiu d’aconseguir un futur millor”.

Com en anys anteriors, la trobada-dinar ha aplegat un gran nombre d’alcaldes i alcaldesses, electes, a més d'alts representants del govern de la Generalitat, de les diferents diputacions i dels consells comarcals de tot el país, una nodrida representació de la societat civil, l’acadèmia, els mitjans de comunicació i l’empresa.