La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona ofereix aquest estiu molts serveis de portes enfora: bibliopiscines, biblioparcs, bibliojardins, biblioterrasses, etc. Alguns del bibliobusos també s'han sumat a la iniciativa i oferiran els seu servei en piscines d'alguns dels municipis que tenen habitualment en ruta






15/07/2024

Els serveis més comuns són les biblioplatges i bibliopiscines, que posen a disposició del públic documents de lectura ràpida, com ara còmics, contes, diaris i revistes. També hi ha biblioterrasses, biblioplaces, biblioparcs i bibliojardins, espais per a la lectura a l'aire lliure, alguns d'ells fins i tot oberts durant tot l'any.

No només es poden llegir novel·les, còmics o contes, també es poden fer tallers, assistir a xerrades o narracions de contes a les biblioplatges, bibliopiscines i d'altres espais a l'aire lliure, com ara jardins, parcs o terrasses que estan habilitats durant els mesos de juliol i agost. Sol, aigua i diversió poden combinar-se amb un bon llibre.