Aquest recurs de la Diputació de Barcelona està destinat a informar, sensibilitzar i prevenir les actituds masclistes i comportaments sexistes que es produeixen en espais públics






02/09/2024

Dinamitzats per professionals i ubicats a festes, concerts i altres activitats d’oci i entreteniment, aquests espais visitaran al llarg de la primera quinzena de setembre els municipis d’Artés, Cardona, Masies de Voltregà, Sant Julià de Cerdanyola, Sant Vicenç de Torelló, Caldes d’Estrac, l’Estany, la Llagosta, Piera, Santa Margarida i els Monjos, Calders, Montornès del Vallès i Masquefa.

La segona quinzena, els Punts Lila s’ubicaran als municipis de Roda de Ter, Calldetenes, Castellví de Rosanes i Santa Coloma de Cervelló.

La Diputació posa a disposició dels municipis de fins a 75.000 habitants el recurs Xarxa Punts Liles en dues modalitats diferents de suport.

D’una banda hi ha els Punts Lila als espais públics d’oci, un recurs puntual pensat per festes, concerts i activitats d'entreteniment.

D’altra banda la Diputació de Barcelona està donant suport a la creació de la Xarxa Local Punts Lila, formada per establiments i equipaments municipals, tant públics com privats (comerços, mercats, equipaments esportius, sanitaris, culturals, etc.), amb l’objectiu que actuïn, de manera continua i estable, com agents de sensibilització, prevenció i derivació en casos de violències masclistes.