Les ciutats de qualsevol mida que en vulguin formar part tenen temps fins al 2 d'octubre de 2024






03/09/2024

Les autoritats urbanes, les regions, els estats membres, els estats socis, les organitzacions paraigua de la UE i estatals de ciutats, així com altres parts interessades rellevants, estan convidades a sol·licitar la seva participació en les noves Associacions Temàtiques del programa Agenda Urbana de la UE sobre "Ciutat Sensible a l'Aigua" i "Descarbonització dels Edificis: Programes Integrats de Renovació i Plans Locals de Calefacció i Refrigeració".

Aquestes dues associacions reuniran diferents actors per definir i implementar accions innovadores que abordin els reptes urgents de la gestió de l'aigua a les ciutats i la descarbonització dels edificis.

L'Agenda Urbana de la UE és un mètode de treball multilateral i una innovació institucional per abordar la dimensió urbana de les polítiques de la UE. Promou la cooperació entre estats membres, ciutats, la Comissió Europea i altres parts interessades, formant Associacions Temàtiques per afrontar desafiaments urbans crítics.

Les ciutats de qualsevol mida i altres parts interessades que vulguin unir-se a les associacions "Ciutat Sensible a l'Aigua" i "Descarbonització dels Edificis" poden presentar la seva sol·licitud fins al 2 d'octubre de 2024, a les 14:00 hores (hora de Brussel·les). 

Les associacions rebran suport del Secretariat de l'European Urban Initiative (EUI), que ofereix assistència diària en la planificació, gestió i seguiment de les activitats.