A través d'una enquesta disponible fins al 14 de novembre de 2024






09/10/2024

La Plataforma d'Aprenentatge de Polítiques d'Interreg Europe obre una nova oportunitat per participar en el disseny de les activitats que s'ajustin a les seves necessitats específiques. Aquesta iniciativa permet influir en la programació dels temes i formats que es tractaran durant els mesos vinents, garantint que les accions d'Interreg estiguin alineades amb els reptes locals i regionals.

L'enquesta, disponible fins al 14 de novembre de 2024, permet escollir les àrees d'interès i els formats preferits, com ara publicacions, esdeveniments en línia o presencials, serveis d'experts a mida, o oportunitats de gestió de xarxes. 

La participació de governs locals, regions i altres actors és clau per assegurar que les activitats d'Interreg responguin a les necessitats dels diferents territoris europeus i promoguin l'intercanvi de coneixement i bones pràctiques.

Amb només 5 minuts, tots els interessats poden contribuir activament a dissenyar un calendari d'activitats adaptat a les seves preferències i desafiaments, incloent-hi publicacions, esdeveniments en línia i presencials, serveis de suport expert a mida i oportunitats de gestió de xarxes.