Dins el programa d'Interreg Europe (dijous 24 d'octubre de les 14:00 a les 15:30 hores)






21/10/2024

El dijous 24 d'octubre de 2024, la Plataforma d'aprenentatge de polítiques (Policy Learning Platform) d'INTERREG organitzarà el segon episodi de la sèrie de seminaris web en línia "Infraestructures blaves i verdes per a ciutats resilients". Aquesta sessió, dedicada a la verdor del paisatge urbà, tindrà lloc de les 14:00 a les 15:30 hores (CEST).

Aquest seminari web se centrarà en les infraestructures verdes i forma part d'una sèrie de seminaris web que té com a objectiu inspirar els responsables polítics locals i regionals amb exemples pràctics d'infraestructures blaves i verdes.

Els participants podran gaudir d'una conferència principal a càrrec d'Ine Vandecasteele, de l'Agència Europea de Medi Ambient, sobre solucions basades en la natura i enfocaments ecosistèmics en un context urbà. També s'inclouran presentacions de bones pràctiques d'Interreg Europe sobre infraestructures verdes, amb exemples de municipis com Montecopiolo, Rotterdam i el Ministeri d'Administració Pública i Desenvolupament Territorial d'Hongria.

Els governs municipals estan convidats a participar en aquesta sessió per descobrir solucions inspiradores, bones pràctiques, orientacions i recomanacions recolzades per exemples reals de ciutats i regions europees.

Per participar, cal registrar-se (aquí).