La Diputació de Lleida ha presentat la campanya ‘Poble Petit, Gran Vida’, una iniciativa que vol mostrar les oportunitats i els beneficis de viure en els municipis rurals de la demarcació

Amb aquesta acció es busca combatre el despoblament i atreure famílies urbanes perquè descobreixin la qualitat de vida, tranquil·litat i connexió amb la natura que ofereixen els pobles petits






23/10/2024

La campanya presenta un estil visual emotiu i proper. Amb testimonis de persones reals que han decidit establir-se en pobles petits, com la corredora de muntanya Núria Picas o l’artista muralista Lily Brick, i es pretén trencar l’estigma que la vida rural és menys atractiva que la urbana. També hi participen altres prescriptors, com la directora de l’Escola Tuixent, Belén, que fa pocs mesos va marxar de Sant Pere de Ribes per viure a la Vansa i Fórnols, així com el Ricard, un arquitecte que teletreballa i s’encarrega de l’urbanisme de les xarxes de REPOBLEM.

Els municipis de Lleida, amb la seva riquesa natural, cultural i paisatgística, es presenten com una alternativa ideal per a aquelles persones que busquen un canvi cap a una vida més sostenible i saludable.

Amb el lema ‘Poble Petit, Gran Vida’, la Diputació de Lleida vol reivindicar el valor dels pobles rurals com a motors de benestar i oportunitats, i demostrar que la vida en aquests municipis no només és viable, sinó que ofereix un futur prometedor.