Resolució EMT/2558/2024, de 5 de juliol, publicada al DOGC número 9203 , de 12 de juliol de 2024

12/07/2024

Convocatòria per a la concessió de subvencions per a la realització dels serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental (SIOAS), per a l'any 2024.

Les bases reguladores de les subvencions d'aquesta Resolució les estableix l'Ordre EMT/125/2023, de 19 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització dels serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental (SIOAS).

Poden ser beneficiàries d'aquestes subvencions les entitats, amb àmbit d'actuació a Catalunya, que tinguin experiència en la realització d'accions dirigides a l'acompanyament de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental en els processos d'inserció laboral que preveu la base 2, lletres a, b i c, de l'annex 1 de l'Ordre EMT/125/2023, de 19 de maig, abans esmentada.

Base 2. Entitats beneficiàries

Poden ser beneficiàries d'aquestes subvencions les entitats amb àmbit d'actuació a Catalunya, que tinguin experiència en la realització d'accions dirigides a l'acompanyament de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental en els processos d'inserció laboral, següents:

a) Les entitats privades amb personalitat jurídica pròpia i sense afany de lucre.

b) Les agrupacions de persones jurídiques sense afany de lucre, les entitats membres de les quals, individualment, compleixin els requisits establerts a la base 3 de l'annex 1 d'aquesta Ordre.

c) Els ens locals i les seves entitats dependents o vinculades. En cas que l'entitat beneficiària sigui una entitat pública i vulgui executar les actuacions mitjançant ens instrumentals, ha d'indicar l'entitat que actua com a mitjà propi de l'entitat beneficiària. L'ens instrumental ha de tenir recollit, expressament en la norma que el crea o en els seus estatuts, que té la condició de mitjà propi i servei tècnic de l'entitat beneficiària, d'acord amb el que estableix la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.