Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Ordre TED/765/2024)

29/07/2024

L'Ordre TED/765/2024, de 22 de juliol, del Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, publicada al BOE de 25/07/2024, aprova les bases reguladores per a la concessió d'ajudes a la inversió en projectes innovadors d'energies renovables i emmagatzematge, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables (Programa d'energies renovables innovadores), en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, amb finançament de fons Next Generation EU.

Aquesta convocatòria de subvencions es fa a través de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE) i té com a finalitat desenvolupar projectes innovadors d'inversió en instal·lacions de producció d'energia elèctrica que utilitzin tecnologia fotovoltaica i eòlica així com l'emmagatzematge associat a aquests projectes i implantació de bombes de calor renovable, a través de cinc programes d'incentius.

Podran ser beneficiaris dels ajuts qualssevol, entre d’altres, persones jurídiques, públiques o privades, legal, vàlidament constituïdes i degudament inscrites en el registre corresponent, sempre compleixin tots els requisits exigits per l’ordre de bases corresponent, les respectives convocatòries i les resolucions de concessió.

El termini de presentació de sol·licituds serà el que estableixin les convocatòries. En tot cas, no podrà ser inferior a 20 dies ni superior a 3 mesos.  

Font: Next Diba - 29 de juliol 2024.