Horizon Europe

04/09/2024

El 10 de setembre de 2024 s'obre la 3a convocatòria de CommuniCity HORIZON-CL4-2021-HUMAN-01-19 - Assajar solucions innovadores a la demanda de les comunitats locals (CSA). 

La tercera convocatòria té l'objectiu d'atorgar almenys 62 pilots amb subvencions per donar suport al desenvolupament i pilotatge de solucions tecnològiques per salvar la bretxa digital i millorar el benestar de les comunitats marginades.

El Consorci CommuniCity busca que noves ciutats i ONG s'incorporin a la pròxima convocatòria. L'objectiu és abordar els reptes socials, econòmics i urbans identificats i presentats per aquestes ciutats. A més d'obtenir una valuosa ajuda per resoldre aquests reptes específics de la ciutat, les ciutats i ONG participants guanyen una valuosa experiència en metodologies de cocreació i tecnologies futures, inclòs l'aprenentatge automàtic i la intel·ligència artificial.

El projecte CommuniCity concedirà a cada equip guanyador una subvenció mínima de 12.500 euros per donar suport als seus esforços de desenvolupament de solucions i implementació pilot. El finançament total disponible és de 809.500 euros.

(Aquí) més informació de la 3a convocatòria CommuniCity.

El termini de la convocatòria té com a data límit el 31 d'octubre de 2024, a les 17:00 hores (hora de Brussel·les).