Resolució ARP/4120/2024, de 19 de novembre, publicada al DOGC número 9296, de 22 de novembre de 2024
28/11/2024
Objecte: Convocar els ajuts de minimis per al foment i protecció de la gastronomia catalana d'acord amb les bases reguladores aprovades en l'Ordre ARP/228/2024, d'11 de novembre.
Beneficiaris: Poden ser beneficiàries d'aquests ajuts les persones físiques o jurídiques que desenvolupin a Catalunya les activitats subvencionades explicades en el punt 2 de l’Annex 1 de les bases reguladores.
Import: Els ajuts d'aquesta convocatòria estan dotats amb un import màxim de 619.000 euros que es distribueixen de la manera següent:
- Per a la línia d'ajut 4, per a l'organització d'activitats gastronòmiques en fires, mercats i altres esdeveniments similars de l'àmbit agroalimentari, així com per les actuacions dirigides a donar continuïtat a fires tradicionals, un import màxim de 205.000,00 euros, distribuïts de la manera següent:
. Sublínia 4.1: exhibicions i tallers de gastronomia tradicional catalana realitzats en viu per cuiners o professionals de la cuina, amb un import de 100.000,00 euros.
. Sublínia 4.2: actuacions per donar continuïtat a fires tradicionals de més de 50 anys d'antiguitat, amb incidència econòmica en el sector agropecuari i en el territori rural, amb un import de 105.000,00 euros.
- Per a la línia d'ajut 5, per al foment de la recerca, innovació, transferència i formació en gastronomia, un import màxim de 205.000,00 euros, distribuïts de la manera següent:
. Sublínia 5.1: estudi i difusió de la gastronomia tradicional catalana, la seva diversitat territorial, la seva evolució i els diferents elements i agents que la componen, amb un import de 50.000,00 euros.
. Sublínia 5.2: investigació i transferència en l'àmbit de la gastronomia tradicional catalana i la seva innovació, amb un import de 50.000,00 euros.
. Sublínia 5.3: organització de congressos d'àmbit nacional i/o internacional, l'eix central dels quals sigui la gastronomia i incloguin en el seu programa sessions i activitats dedicades a la gastronomia tradicional catalana i els productes que la identifiquen, amb un import de 105.000,00 euros.
- Per a la línia d'ajut 6, per a la promoció digital i audiovisual de la gastronomia, un import màxim de 209.000,00 euros.
Termini: El termini de presentació de sol·licituds, en el cas de les línies 4, 5 i 6, és de cinc dies naturals, que computa des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.
Contingut relacionat
AQUESTA WEB UTILITZA GALETES
Les galetes són importants, influeixen en l''experiència de navegació, ens ajuden a protegir la privacitat i permeten realitzar les peticions que ens solicitin a través de la web.
Utilitzem galetes propies, aquestes són estrictament necessàries per el funcionamint bàsic de la web i, per tant, sempre estan actives. Altrament, també utilitzem galetes de tercers, aquestes són opcionals i es poden configurar des de la opció de Configurar Galetes.
Més informació en la nostra Política de Galetes.
Galetes estrictament necessàriesAquestes galetes són essencials per al funcionament del lloc web i no poden desactivar-se en els nostres sistemes. S'ajusten en resposta a les seves accions per proporcionar serveis com la personalització de les preferències de privacitat, la iniciació de sessió o l'ompliment de formularis.
Galetes de tercersAquestes galetes ens permeten rastrejar les visites i les fonts de trànsit, el que ens habilita per avaluar i millorar el rendiment del nostre lloc web.