Els guardonats han estat l’Ajuntament d’Olot i l’UTE Gas Natural-Wattia Olot; SUD Energies Renovables; M. Àngels Negre; Estabanell Energia i Evectra Mobility Services; Tarpuna; el Consell Comarcal d’Osona, i el Grup de Gestors Energètics, i han rebut el premi de mans del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. També s'han atorgat dues Mencions d’honor a Social Forest i a l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i l’Associació de municipis de l’eix de la riera de Caldes, i un reconeixement als integrants del projecte e-Casa






08/03/2017

Els Premis d’Excel·lència Energètica estan convocats per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), i reconeixen les empreses que han dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques, i que permeten avançar en la transició cap a un model energètic més net i democràtic.

Enguany s’han presentat un total de 43 projectes en les diferents categories. Fora de concurs, s’ha atorgat un reconeixement a les empreses i entitats vinculades al projecte e-Casa, la llar eficient endollada al vehicle elèctric.

Els institucions guardonades han estat l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal d’Osona. També s'han atorgat dues Mencions d’honor a l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i l’Associació de municipis de l’eix de la riera de Caldes, una àrea econòmica de caràcter territorial que s'estén de Nord a Sud al llarg d'aquesta llera fluvial, i està constituïda pels termes municipals i ajuntaments de Caldes de Montbui, Sentmenat, Palau‐solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i La Llagosta.

(font Gencat)