Els ajuntaments i altres governs locals han presentat ja les seves experiències innovadores en participació ciutadana. La distinció 'Bona Pràctica en Participació Ciutadana' és un premi que atorga anualment l'Observatori Internacional de Democràcia Participativa (OIPD) per reconèixer polítiques públiques que implementen governs locals






09/05/2018

Addicionalment, es busca donar visibilitat a aquestes pràctiques de manera més directa, apropant-les a d'altres governs locals i que es puguin reproduir, així com afavorir el treball en xarxa.

En aquesta edició, un jurat expert avaluarà els premis després d'haver passat una primera etapa d'avaluació per part de tots els membres de l'OIDP a través de la plataforma participativa en línia. L'objectiu d'aquesta fase inicial és, d'una banda, donar visibilitat a totes les propostes i, de l'altra, recollir les opinions dels membres sobre totes les pràctiques presentades.

Han pogut presentar les seves candidatures tots els governs locals, municipals i supramunicipals que siguin membres de l'OIDP i que hagin impulsat una experiència de democràcia participativa a nivell local.