Dins dels 'Dies pel Clima', les jornades, organitzades per l'Ajuntament de Barcelona, que agrupen diverses activitats sobre el canvi climàtic i ciutats, el seu impacte i com cal actuar per fer-hi front, el dimecres 14 de novembre a la tarda tindrà lloc la trobada 'Dones: Líders pel Clima', on es debatrà sobre les aportacions de les dones a les polítiques i accions pel clima a les ciutats






25/10/2018

Les dones líders van exercir un paper fonamental en la negociació de l'Acord de París i continuen impulsant ambicioses mesures climàtiques a les ciutats, empreses i ONG a tot el món. Les dones representen més de la meitat de la població mundial i sovint es veuen afectades desproporcionadament pel canvi climàtic. El seu lideratge i participació són, per tant, fonamentals per resoldre aquesta crisi global.

La trobada ressaltarà el paper crític de les dones en la lluita contra el canvi climàtic i presentarà el programa "Women4Climate” incentivat i liderat per la xarxa de ciutats C40 on l’Ajuntament de Barcelona es vol adherir.