La prova, cancel·lada l'any passat per la pandèmia de la COVID-19, tindrà lloc els propers 12 i 13 de març i constarà enguany de cinc distàncies (marató, trenta quilòmetres, mitja marató, deu quilòmetres i un quilòmetre). El recorregut transcorre per set municipis de les comarques gironines: Girona, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d'Aro i Castell-Platja d'Aro






02/12/2021

En aquesta ocasió, la prova, amb sortida a Girona i arribada a Castell-Platja d'Aro, constarà de cinc distàncies: les quatre habituals (marató, trenta quilòmetres, mitja marató i deu quilòmetres) i una altra d'un quilòmetre, una cursa adaptada al passeig Marítim de Castell-Platja d'Aro. Totes començaran simultàniament, a les nou del matí, i acabaran en el mateix lloc. 

La introducció d'aquesta nova distància ha comptat amb la col·laboració de l'associació Multicapacitats, una entitat gironina sense ànim de lucre que va néixer amb l'objectiu de mostrar a la societat la situació de les persones amb discapacitat i donar-los visibilitat. El vicepresident, David Montoro, ha assenyalat: «Estem molt agraïts que ens hagin permès posar el nostre gra de sorra a la Marató de les Vies Verdes. Fer-la més inclusiva i transversal és una gran notícia per a tots».

L'organització també ha impulsat enguany les curses infantils, les MVV Kids, que tindran lloc al carrer Juli Garreta de Castell-Platja d'Aro, al costat del pavelló municipal d'esports, el dissabte 12 de març, coincidint amb la recollida de dorsals. Hi podran participar infants nascuts entre el 2008 i el 2022, que estaran repartits en diferents distàncies (250 metres, 500 metres, 750 metres i 1 quilòmetre) en funció de l'edat. També hi haurà curses adaptades de 20 metres, 50 metres i 100 metres.