La proposta escènica, sobre injustícies socials en situacions quotidianes, s'ha preparat durant tot el mes de juny en els pobles integrats al FASTT gràcies a la dinamització de la companyia NUS Cooperativa






04/07/2023

Aquest divendres ha tingut lloc a Vilaür la festa inaugural del FASTT, el festival d'arts escèniques de l'Empordà. En aquesta inauguració s'ha presentat la nova proposta de Micropobles a Escena, una iniciativa que permet als veïns i veïnes dels pobles que integren el festival crear una peça escènica des de zero. Per aquesta ocasió s'ha ideat un espectacle de teatre fòrum, que parla sobre diverses injustícies socials que es produeixen en situacions quotidianes.

El FASTT és un festival d'arts escèniques desenvolupat en xarxa amb diferents micropobles de l'Alt Empordà: Garrigàs, Ordis, Palau de Santa Eulàlia, Sant Mori, Siurana, Vilamacolum, Vilanant i Vilaür. Aquest 2023 hi ha hagut dues noves incorporacions: Agullana i Maçanet de Cabrenys. El festival ofereix una experiència única que combina arts escèniques i territori, i es converteix així en una alternativa d'oci cultural per a les nits d'estiu empordaneses.