El proper curs escolar 2024-2025 començarà el dilluns 9 de setembre, tal i com va explicar ahir la consellera d’Educació, Anna Simó Castelló. L’anunci de la data es va comunicar a primera hora del matí als membres de la Junta Central de Direccions i als representants sindicals a la Mesa sectorial de personal docent






23/02/2024

La titular d’Educació va remarcar que mantenir l’avançament de l’inici de curs abans de la Diada és una bona mesura que cal mantenir. Així ho va manifestar reiteradament en les seves trobades amb la comunitat educativa. Abans de prendre la decisió es va obrir un període de consultes per escoltar els representants de les direccions de centres, els sindicats del professorat i el Consell d’Educació de Catalunya on hi ha present famílies, entitats i tota la comunitat educativa. Simó va explicar que li han expressat la necessitat de poder disposar de 5 dies laborables per preparar el nou curs.

És per això que el proper curs començarà el dia 9 de setembre, "una decisió que prenem de forma excepcional perquè estem immersos en un procés d’avaluació de la jornada escolar que la legislatura vinent podria afectar també a l’horari i la distribució del temps escolar i lectiu, i de retruc al conjunt del calendari”, va remarcar Simó.