L’intercanvi de coneixement és clau per impulsar la transformació digital dels ens locals. Compartir les experiències i els reptes superats beneficia no només el vostre ajuntament sinó també la resta d’entitats locals, accelerant el progrés i evitant la duplicació d’esforços. L’Observatori dels DigiCanvis ofereix als ajuntaments l’oportunitat de contribuir a la difusió d’iniciatives innovadores i conèixer altres projectes de transformació digital implantats amb èxit






02/05/2024

Participar a l’Observatori és senzill. Només cal emplenar un formulari amb la informació necessària perquè altres ajuntaments puguin replicar el vostre projecte. El formulari ha de contenir una breu descripció del projecte, els objectius, els passos seguits, els resultats aconseguits i les lliçons apreses. A més, és important indicar les eines i tecnologies utilitzades, així com qualsevol repte superat durant el procés.

Un cop l’AOC rebi la fitxa, treballaran conjuntament per presentar la informació de manera clara i entenedora. Així altres ajuntaments podran identificar el valor que els pot aportar el vostre projecte i considerar com el poden aplicar a la seva situació.

Participar a l’Observatori comporta diversos beneficis. D’una banda, permet a l’ajuntament obtenir reconeixement pel seu treball en transformació digital, i, d’altra banda, proporciona una plataforma per compartir el coneixement adquirit ajudant altres ens a evitar la "reinvenció de la roda”. Això redueix el risc de fracàs i permet estalviar recursos.