El Comitè Europeu de les Regions publicarà a principis d'octubre la cinquena edició del seu Informe anual






15/07/2024

Concretament, el 7 d'octubre de 2024, el Comitè Europeu de les Regions publicarà la cinquena edició del seu Informe anual de la UE sobre l'estat de les regions i les ciutats, com una instantània dels reptes més urgents als quals s'enfronten les regions i ciutats d'Europa, així com les solucions des del terreny per informar les decisions polítiques per al futur d'Europa.

El president del Comitè Europeu de les Regions, farà públic l'Informe anual sobre l'estat de les regions i les ciutats, a partir de l'Informe anual, durant la inauguració de la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats.

Pocs mesos després de les eleccions europees i durant la renovació de les institucions europees, l'Informe anual de la UE sobre l'estat de les regions i les ciutats és un balanç de la situació als territoris europeus i oferirà coneixements i noves troballes sobre com veuen les regions i les ciutats. La crisi climàtica i la transició verda, la futura ampliació i inversions de la UE, i el futur de les zones rurals i la cohesió. Mostrarà el paper fonamental que tenen les regions i les ciutats en les transformacions més urgents i a llarg termini d'Europa i el seu poder per oferir una Europa més forta, més justa i més resilient.
 
(Aquí) la notícia de l'Informe de 2023.
 
Font: Comitè Europeu de les Regions - 15 de juliol 2024.