A la de Barcelona, dijous 19 de setembre de 2024 (cal omplir un formulari)






03/09/2024

La Comissió Europea organitza una formació gratuïta per capacitar a responsables públics en la inclusió de consideracions socials, com la igualtat de gènere i la inclusió social, en la contractació pública, abordant el seu impacte en totes les fases del procés, l'accessibilitat per a empreses d'economia social, i la millora de la seguretat jurídica segons la Directiva 2014/24/UE.

A Barcelona, la sessió de formació, secundada localment per CEPES (Confederació Empresarial Espanyola de l'Economia Social), juntament amb la Generalitat de Catalunya, es realitzarà el dijous 19 de setembre de 2024.

És un programa d'una jornada completa, realitzat exclusivament en persona. En la sessió s'oferirà esmorzar i refrescos. S'espera una participació d'almenys 60 persones en cada sessió de representants d'autoritats públiques i d'empreses i entitats de l'economia social. Al final de les jornades, tots els participants rebran un certificat de participació.

Si esteu interessat/da a participar, ompli el formulari disponible (aquí). 

Omplir aquest formulari que us prendrà aproximadament 10 minuts, abans del 12 de setembre, pel de Barcelona. A continuació, se us informarà per correu electrònic de la vostra selecció per a assistir a la formació a partir de la presentació del formulari.