Resolució EDU/1819/2024, de 23 de maig, publicada al DOGC número 9172, de 29 de maig de 2024

29/05/2024

S’estableix el Programa d'innovació educativa Xarxa de Competències i les bases específiques per seleccionar centres educatius per formar part del programa.

La finalitat del Programa és la millora dels aprenentatges de tot l'alumnat a partir del desenvolupament professional docent individual i col·lectiu i de la transformació sostenible dels centres educatius.

Els destinataris del programa d'innovació educativa Xarxa de Competències són els centres educatius de titularitat del Departament d'Educació (escoles, instituts, instituts escola, centres de formació d'adults, centres d'educació especial, escoles rurals...).

Els projectes dels centres participants en el programa d'innovació educativa Xarxa de Competències tindran una durada de 3 cursos escolars amb continuïtat en funció de les necessitats dels centres i el seu compromís amb la millora permanent i el treball en xarxa. Els plans de treball de la Xarxa de Competències es revisen i s'actualitzen cada curs per tal de donar resposta a les necessitats dels centres i a les línies prioritàries del Departament d'Educació.