Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Resolució CLT/3221/2024)

12/09/2024

La Resolució CLT/3221/2024, de 3 de setembre, de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, publicada al DOGC de 09/09/2024, aprova les bases específiques per a la modernització i la gestió sostenible de les infraestructures d'arts escèniques i musicals, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, amb finançament de fons Next Generation EU.

L'objecte d'aquestes bases és la concessió de subvencions per contribuir al finançament d'inversions o despeses orientades a la modernització digital i que promoguin la sostenibilitat ambiental en infraestructures d'arts escèniques (teatre, dansa i circ) i musicals ubicades a Catalunya.

Així com a equipaments de titularitat i gestió pública o privada, amb una programació estable, professional o no professional, en els àmbits de les arts escèniques i la música. On s'incoïn els centres de creació i producció i els equipaments que duguin a terme la totalitat o la major part de la seva activitat en els àmbits de les arts escèniques i la música.

Els beneficiaris d'aquesta subvenció són els ens públics estatals i locals i les entitats de dret públic o privat adscrites o dependents d'aquests ens, a més de entitats privades sense finalitat de lucre.

La documentació que cal presentar amb la sol·licitud és la que preveu les bases (a l'enllaç).

La quantia total serà la que determini la convocatòria corresponent. 

L'import de les subvencions és, com a màxim, el 80% de la despesa subvencionable, amb un màxim de 300.000 euros. L'import mínim que es pot sol·licitar és de 40.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds serà el que determini la convocatòria corresponent (pendent). 

Font: Next Diba - 10 de setembre 2024.