Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

23/10/2024

Publicat l'Extracte de la Resolució de 10 d'octubre de 2024, de la Secretaria General de Formació Professional, al BOE de 19/10/2024, per la qual es convoquen ajudes l'any 2024 per a la creació d'Aules Mentor dependents del Programa Aula Mentor corresponent, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, amb finançament de fons Next Generation EU (aquí la informació).
 
La finalitat d'aquests ajuts promoguts pel Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports és contribuir a finançar les activitats de formació contínua –dirigides a població adulta i en modalitat a distància– que porten a terme les Aules Mentor de nova creació. Els ajuts també serveixen per sufragar part de les despeses necessàries per a la seva posada en marxa i per la realització d'aquesta activitat per part de les entitats locals. 

(Aquí) teniu les Bases reguladores del Ministeri per a la concessió de subvencions públiques en règim de concurrència competitiva.
 
Poden presentar les sol·licituds per a aquestes subvencions els governs locals (entre d'altres) des del 20 d'octubre i fins a l'1 de novembre de 2024 a la seu electrònica del Ministeri (aquí).

Font: Next Diba - 21 d'octubre 2024