Resolució CLT/3144/2024, de 27 d’agost, publicada al DOGC número 9242, de 5 de setembre de 2024

10/09/2024

S’aproven les bases que tenen com a objecte la concessió de subvencions per a l'execució i, si escau, elaboració de plans locals i supramunicipals de foment de la lectura, a desenvolupar en poblacions amb biblioteca pública o amb serveis bibliotecaris mòbils (bibliobús) integrats al Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Poden optar a aquestes subvencions:

a) Els ajuntaments o ens que en depenen que siguin titulars d'una biblioteca pública o disposin de serveis bibliotecaris mòbils (bibliobús) del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

b) Els consells comarcals i les diputacions que executin i, si escau, elaborin plans de foment de la lectura d'un o diversos municipis descrits a la lletra a) que estiguin dins del seu àmbit territorial.

L'import de la subvenció depèn del nombre d'habitants del municipi que vol executar i, si escau, elaborar el pla, segons les dades oficials del padró municipal de l'any que especifiqui la convocatòria i d'acord amb els barems que indiqui la convocatòria, que ha de fixar un import cert per cada tram de població.

Es consideren despeses subvencionables les contemplades en la base 5.