Resolució CLT/3221/2024, de 3 de setembre, publicada al DOGC número 9244, de 9 de setembre de 2024

10/09/2024

S’aproven les bases que tenen per objecte la concessió de subvencions per contribuir al finançament d'inversions o despeses orientades a la modernització digital i que promoguin la sostenibilitat ambiental en infraestructures d'arts escèniques (teatre, dansa i circ) i musicals ubicades a Catalunya.

Es poden atorgar subvencions a equipaments de titularitat i gestió pública o privada, amb una programació estable, professional o no professional, en els àmbits de les arts escèniques i la música.

S'hi inclouen els centres de creació i producció i els equipaments que duguin a terme la totalitat o la major part de la seva activitat en els àmbits de les arts escèniques i la música.

Queden exclosos els espais d'assaig, les discoteques i les sales de ball, els equipaments d'entitats que duguin a terme la totalitat o major part de la seva activitat en l'àmbit educatiu, i els equipaments d'ús majoritàriament educatiu.

Poden optar a aquestes subvencions:

- Els ens públics estatals i locals i les entitats de dret públic o privat adscrites o dependents d'aquests ens.

- Les entitats privades sense finalitat de lucre.

L'import de les subvencions és, com a màxim, del 80% de la despesa subvencionable de les actuacions, amb un màxim de 300.000,00 euros.

L'import mínim que es pot sol·licitar és de 40.000,00 euros.

La Base 6 preveu les despeses que tenen caràcter subvencionable.