Resolució INT/2646/2024, de 8 de juliol, publicada al DOGC número 9207, de 18 de juliol de 2024

23/07/2024

S’obre la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, per a la concessió de subvencions als ens locals de Catalunya per al desenvolupament d'actuacions vinculades a la mobilitat segura i sostenible, intel·ligent, la pacificació del trànsit i la reducció de l'accidentalitat en l'àmbit urbà.

La tramitació, la resolució i l'atorgament de les subvencions que preveu aquesta convocatòria, així com les condicions, els criteris de valoració, els requisits de participació i la documentació que s'ha d'aportar es regeixen per l'Ordre INT/89/2022, de 25 d'abril, per la qual s'aproven les bases que han de regir la convocatòria ordinària de subvencions als ens locals de Catalunya per al desenvolupament d'actuacions vinculades a la mobilitat segura i sostenible, intel·ligent, la pacificació del trànsit i la reducció de l'accidentalitat en l'àmbit urbà, i pel que estableix la present Resolució.

Es podrà finançar fins al 100% del cost total del projecte, amb una subvenció d'un import màxim de 150.000,00 euros per sol·licitud i projecte.

Tenen la condició de beneficiaris de les subvencions els ajuntaments, les mancomunitats de municipis de Catalunya i les entitats municipals descentralitzades de Catalunya que tinguin un màxim de població censada segons l'Idescat 2023 de 50.000 habitants.

El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i finalitzarà a les 12 hores del dia 5 de setembre de 2024.

Cada ens local podrà presentar una sol·licitud corresponent a un sol projecte, que podrà incloure una o dues actuacions.

Les sol·licituds s'han de formalitzar exclusivament per via electrònica mitjançant l'extranet de les administracions públiques catalanes.