Dimecres 27 de març de 2024


15/02/2024

Aquesta sessió informativa de Cooperació Europea en Ciència i Tecnologia (COST) l'organització de finançament per a xarxes de recerca i innovació en línia, està oberta a tots els investigadors i innovadors de qualsevol etapa professional i de qualsevol àmbit de recerca, especialment els joves investigadors.
 
L'objectiu és informar la comunitat investigadora sobre com participar en les accions COST o enviar una proposta d'acció COST, el paper i l'impacte del programa COST i els beneficis de l'oferta COST.

Els detalls tècnics de la sessió són: dimecres 27 de març de 2024, de les 10:00 a les 11:30 hores CET (zona horària Brussel·les/París/Madrid).

Cal registrar-se a través de l'enllaç d'aquesta notícia, per a rebre l'enllaç Zoom, per a unir-se al seminari web i que rebreu puntualment el més a prop de la data de l'esdeveniment.

L'aforament a Zoom està limitat als primers 1000 assistents que s'uneixen al seminari web. Un cop arribat al límit, es pot seguir la transmissió en directe al canal de YouTube de COST. Tingueu en compte que les preguntes i respostes només seran possibles mitjançant Zoom.