Des del febrer i fins al mes d’abril continuen les sessions especials d’Escenari Secret, als espais escènics municipals dirigides al seu públic més fidel, en una iniciativa promoguda per l'Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona conjuntament amb els ajuntaments


20/02/2024

Les sessions consisteixen en diferents actuacions sorpresa en diversos espais desconeguts pels assistents fins al moment de la representació. El programa combina teatre, música, dansa i muntatges de noves tendències concebuts per a grups reduïts d’espectadors, tot oferint-los una experiència artística personalitzada i de proximitat. Les properes sessions es faran el 24 de febrer a Tona, el 13 d’abril a Vic, dins del cicle ‘En veu de dona’, el 19 d’abril a Roda de Ter, per la presentació del Festival Encanta, i finalment el 20 d’abril a Argentona. L'accés és gratuït per inscripció prèvia a través dels canals municipals.

Escenari Secret vol destacar la importància del públic i la seva participació com a ànima dels espais escènics i culturals dels municipis. Des de l’any 2016, la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments aquesta experiència artística com una oportunitat per dinamitzar els públics i ampliar el coneixement i la relació amb els espectadors dels teatres municipals.

Amb aquesta iniciativa, a més de reivindicar espais no habituals del municipi per a la difusió artística, es donen a conèixer formats escènics i musicals fora de la programació regular de la temporada.