Una sessió en línia, per a dimarts 14 de maig, a les 10:00 hores


03/05/2024

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic i la Innovació (CDTI), dependent del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, organitza una jornada per explicar les novetats de la nova versió del programa de treball 2024 dins de l'àrea digital del Cluster 4.

- Dimarts 14 de maig a les 10:00 hores. Per assistir a la sessió en línia, no cal registre prèviament, només cal accedir a l'Agenda de l'enllaç d'aquesta informació.

La visió general darrere de les inversions proposades en el Clúster 4 és la d'Europa donant forma a tecnologies competitives i de confiança per a una indústria europea amb lideratge global en àrees clau, permetent que la producció i el consum respectin els límits del nostre planeta i maximitzin els beneficis per a totes les parts de la societat en la varietat de contextos socials, econòmics i territorials a Europa.

La prioritat que pretén és crear una indústria competitiva, digital, baixa en carboni i circular, garantirà un subministrament sostenible de matèries primeres, desenvoluparà materials avançats i proporcionarà la base per als avenços i la innovació en els reptes globals de la societat.