Un programa innovador i específicament adreçat al món local amb l’objectiu de formar equips d’electes, gerents i responsables TIC per tal de liderar, planificar i executar la transformació digital dels seus municipis. Tindrà lloc cada divendres de 9:00h a 18:00h del 14 de juny fins al 25 d’octubre de 2024

16/05/2024

L’any 2020, el Consorci Localret va arribar a un acord amb La Salle – Universitat Ramon Llull amb l’objectiu d’establir una col·laboració estratègica per a la realització d’activitats orientades a la transferència de coneixement en l’àmbit digital a les persones del món local, tant electes com treballadores, i per a l’elaboració de propostes que permetessin accelerar i facilitar el procés de transformació digital dels municipis de Catalunya.

Com a resultat d’aquesta col·laboració, es va elaborar conjuntament un Programa Executiu en Transformació Digital Edició dirigit als ajuntaments, del que s’han celebrat dues edicions, amb molt bona acollida i molt ben valorat per part de tots els equips d’ajuntaments assistents al programa.

Enguany i en el marc d’aquesta col·laboració, se celebrarà la tercera edició del Programa Executiu en Transformació Digital, en la seva edició especial per a municipis, impartit per La Salle – Universitat Ramon Llull. Un programa innovador dirigit al món local amb l’objectiu de formar equips de persones per tal de liderar, planificar i executar la transformació digital dels seus municipis.

La formació se centra en tres eixos bàsics: la implantació d’un model per a la transformació digital dels ajuntaments, l’adquisició de coneixements en l’àmbit de les Smart Cities & Villages i l’aprenentatge de mecanismes per desenvolupar processos d’innovació necessaris per als ajuntaments.