El projecte Escola Nòmada de l’Escola d’Art i Cultura de la Diputació col·labora amb la VII edició del Foro Cultura y Ruralidades, organitzat pel Ministeri de Cultura, amb 4 tallers gratuïts de cocreació artística oberts a la ciutadania. Concretament, s’emmarcaran en el programa d’activitats prèvies al Foro, que porta per títol ‘Foro expandido’ i es duran a terme a les localitats de Sarral, Tortosa, Ulldecona i Valls entre el 31 de maig i el 2 de juny

29/05/2024

Els tallers, concebuts com processos d'investigació col·lectiva i cocreació artística oberts a tota la població, es duran a terme a les localitats de Sarral, Tortosa, Ulldecona i Valls entre el 31 de maig i el 2 de juny. Els resultats d'aquests processos es concretaran en una exposició col·lectiva que es mostrarà al Museu de Tortosa durant els dies de celebració del VII Foro Cultura y Ruralidades.

Els tallers formen part de la programació del VII Foro Cultura y Ruralidades, que organitza el Ministerio de Cultura, en col·laboració amb la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Tortosa. La trobada se celebrarà a Tortosa del 4 al 6 de juny sota el títol «Escenaris d'aigua. Cultura, reptes mediambientals i diàleg intergeneracional».

El Foro Cultura y Ruralidades és una iniciativa anual i itinerant que organitza el Ministerio de Cultura des de l'any 2017 dins el Programa Cultura y Ruralidades. El Foro es concep com un espai per a la trobada, la reflexió i l'impuls de xarxes de col·laboració entre agents culturals que operen al medi rural de tot l'Estat Espanyol a través de formats diversos, com ara taules de debat i de presentació de projectes, tallers, espais d'exposició i de networking o accions artístiques en directe.