Organitzada per la Secretaria General de Fons Europeus, tindrà lloc el dia 26 de juny de 2024

14/06/2024

La Jornada tractarà sobre la convocatòria d'ajut FEDER per a actuacions de desenvolupament urbà sostenible a les entitats locals, dins de la programació prevista a l'Objectiu Específic 5.1. "Urbà” del Programa Pluriregional d'Espanya en el període 2021-2027, i es desenvoluparà presencialment a partir de les 10.00 hores i fins a les 14.00 hores al saló d'actes del Complex Ministerial de "Cuzco”, al Passeig de la Castellana 162 de Madrid. Serà també retransmesa en línia.

Serà inaugurada pel Secretari d'Estat de Política Territorial i la Secretària General de Fons Europeus, i tindrà per objecte posar en valor la política de cohesió i desenvolupament urbà sostenible, exposar les oportunitats de finançament per a les entitats locals que comporta la futura convocatòria de ajuda FEDER 2021-2027 i debatre'n els elements i requisits més específics.

L'aforament és limitat i cal confirmar assistència com més aviat millor a través de l’enllaç inferior (tant per assistir presencialment com en línia).