La quarta edició de la trobada de debat europeista se celebrarà el 6 de juliol, poc abans del primer ple de la nova Eurocambra al Castell de Calonge. La cita comptarà amb una ponència del portaveu del Parlament Europeu, Jaume Duch, i un debat sobre ‘Drets i Valors’ en homenatge a Paco Gambús. El president del Cercle de Directius de parla alemanya, Oliver Wiethaus, valorarà els nous interrogants que s’obren a la UE i la consellera Serret clourà la jornada

02/07/2024

Aquesta trobada d’estiu, organitzada per Europa en Blau i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, vol promoure la reflexió i la generació d’idees i propostes que permetin abordar els múltiples i importants reptes que afronta actualment la Unió Europea. Uns reptes que demanen d’una nova comunicació amb la ciutadania i d'eines específiques en funció de cada un dels col·lectius.

Es vol oferir un fòrum de debat obert entre gent compromesa amb el projecte europeu i la seva ciutadania, sobre qüestions que són clau per al desenvolupament de la Unió Europea a mig i llarg termini.