Organitzat per la Diputació de Barcelona, tindrà lloc el 26 de juny a l'Edifici Serradell (Aules de Formació, Aula D1) del Recinte Mundet de Barcelona
12/06/2019
Curs organitzat per la Diputació de Barcelona, adreçat a tècnics de salut pública, amb l'objectiu de posar a l'abast dels inspectors sanitaris els perills sanitaris que es produeixen en els establiments minoristes d'alimentació, tant a l'emmagatzematges, com el processat, servei o venda d'aliments.
Contingut relacionat
AQUESTA WEB UTILITZA GALETES
Les galetes són importants, influeixen en l''experiència de navegació, ens ajuden a protegir la privacitat i permeten realitzar les peticions que ens solicitin a través de la web.
Utilitzem galetes propies, aquestes són estrictament necessàries per el funcionamint bàsic de la web i, per tant, sempre estan actives. Altrament, també utilitzem galetes de tercers, aquestes són opcionals i es poden configurar des de la opció de Configurar Galetes.
Més informació en la nostra Política de Galetes.
Galetes estrictament necessàriesAquestes galetes són essencials per al funcionament del lloc web i no poden desactivar-se en els nostres sistemes. S'ajusten en resposta a les seves accions per proporcionar serveis com la personalització de les preferències de privacitat, la iniciació de sessió o l'ompliment de formularis.
Galetes de tercersAquestes galetes ens permeten rastrejar les visites i les fonts de trànsit, el que ens habilita per avaluar i millorar el rendiment del nostre lloc web.