• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Jornada de l'FMC per als nous regidors i regidores a la seu del Conselh Generau d'Aran sobre organització municipal
Jornada de l'FMC per als nous regidors i regidores a la seu del Conselh Generau d'Aran sobre organització municipal


Amb l'objectiu d'analitzar els aspectes del funcionament municipal; la gestió econòmica i pressupostària; les formes de gestió dels serveis públics i la seva contractació; i la nova governança i la comunicació, arran de la constitució dels nous ajuntaments, la Federació de Municipis de Catalunya, amb la col·laboració del Conselh Generau d'Aran i l'Ajuntament de Bossòst, ha organitzat una jornada que ha tingut lloc aquest matí a Vielha e Mijaran

05/07/2019

La constitució dels nous ajuntaments marca una nova etapa en la gestió local i és, per a molts, la primera presa de contacte amb un marc institucional, el coneixement sobre el qual és un pressupòsit bàsic per a desenvolupar la funció representativa dels electes locals. Amb aquesta finalitat la Federació de Municipis de Catalunya ha dissenyat aquesta jornada, en la que es tractaran, entre d'altres qüestions,  com s'organitza i funciona un ajuntament, quins són els drets i deures dels càrrecs electes, com és la gestió econòmica i pressupostària i les normes bàsiques dels serveis públics i la contractació local.

Han inaugurat la jornada Francés X. Boya, síndic d'Aran; Amador Marquès, alcalde de Bossòst; i Rosa M. Mirat, alcaldessa d'Es Bordes.

Els docents que han impartit aquesta jornada són Galcerán Orriols Roig, màster en Ciència Política 'Pensar i governar les societats complexes' per la UAB i Institut de Ciències Polítiques i Socials, llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració i llicenciat en Recerca i Tècniques de Mercat per la UAB; Cèlia Argilés Andrés, llicenciada en Dret i Ciències Polítiques i diplomada en Ciències de l’Educació, i presidenta del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de LleidaMiguel García Rescalvo, advocat; i Ferran Ramon-Cortés, llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE.
Relacionats:

/ DOCUMENTS
Programa.pdf
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC