• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
20a Municipàlia, el centre de solucions per als ajuntaments
20a Municipàlia, el centre de solucions per als ajuntaments


La Federació de Municipis de Catalunya de nou hi serà present amb un estand, on oferirà tots els seus serveis

21/10/2019

La ciutat de Lleida torna a ser el referent d’equipaments i serveis urbans per als ajuntaments. Municipàlia es va crear l'any 1981 per establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions. En l’actualitat és la fira de referència en les àrees d’equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions, la qual cosa fa de Municipàlia la fira internacional líder del sector a l’Estat espanyol.

Municipàlia obrirà les portes del 22 al 24 d’octubre de 2019, 3 dies en els quals es presentarà una completa àrea d’exposició amb la participació de companyies referents del sector, empreses innovadores i una gran varietat de jornades tècniques que ens aportaran solucions per optimitzar la gestió municipal, amb propostes pioneres i sostenibles per al progrés de les ciutats i la rendibilització de les inversions.

Dins de l'estand de la Federació de Municipis de Catalunya hi tindrà cabuda un espai per al Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya (FORUMSD).


L'FMC explicarà el paper clau que tenen els governs locals per materialitzar els ODS sobre el terreny

La Federació de Municipis de Catalunya organitza, en el marc de la Fira, el proper dimecres 23 d'octubre dos debats sobre la territorialització dels ODS: qui i com?, la caixa d’eines necessària per afrontar aquest repte, la innovació com a instrument clau, i alguns exemples de bones pràctiques. A l'enllaç inferior trobareu més informació.

 

Jornada del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya 

Amb la col·laboració de l'FMC, el mateix dimecres 23 tindrà lloc una jornada organitzada per aquest fòrum, per analitzar quin és el paper de les sindicatures locals en la mediació administrativa.

 

Tanmateix, l'FMC també organitza el mateix dia 23 dos tallers, (a les 11.00h i a les 17:00h) per explicar les solucions municipals per a les societats complexes. En concret, Leonardo Díaz, de la Fundació Carles Pi i Sinyer, parlarà del Banc de Bones Pràctiques: innovació i continuïtat de les polítiques locals; i Pilar Planella, de l'Ajuntament de Lleida, explicarà l’experiència "+ LOVE”, que és un projecte de sensibilització en matèria de sexualitat i afectivitat en persones grans.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Web Municipàlia
Informació Jornada FMC


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC