• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
El curs de l'FMC per millorar la contractació pública local enceta avui la seva tercera edició
El curs de l'FMC per millorar la contractació pública local enceta avui la seva tercera edició


Aquest taller-seminari, que comença avui i que continuarà els dies 3, 9, 10 i 11 d’octubre, aporta conceptes molt pràctics per solucionar les dificultats amb els quals els operadors en aquest camp es troben dia a dia. Amb 300 inscrits, el curs aborda la contractació en el seu conjunt, però posa una èmfasi especial en les novetats que va suposar l'aparició de la nova Llei de contractes del sector públic

02/10/2019

El curs ha començat amb una introducció i qüestions generals. A continuació s'ha analitzat què es contracta (els tipus de contractes del sector públic i el seu règim jurídic); com es contracta (els procediments d’adjudicació i els sistemes per millorar la seva gestió); com es preparen els contactes (la configuració i les condicions dels mateixos); com es tramiten els contractes (qüestions de procés); com s'executen els contractes (contingut pràctic i incidències); i finalment quina és l'estructura administrativa per a la gestió de la contractació a nivell general.

El curs, impartit per Miguel García Rescalvo, advocat, s’adreça a càrrecs públics, responsables jeràrquics, assessors jurídics, fiscalitzadors i personal tècnic i administratiu en funcions relacionades amb la contractació en el sector públic.

D'aquest curs ja es van fer dues edicions anteriorment: la primera, els dies 24, 25 i 26 d’abril, i 7 i 8 de maig; i la segona, els dies 30 i 31 de maig, i 5, 6 i 7 de juny.

 


Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Programa


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC